Tēja, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
LR Uzņēmuma Reģistra dati. Zemesgrāmatas izziņas, zemesgrāmata, uzņēmumi Latvijā, CSDD izziņas. Eiropas biznesa reģistrs. Adrešu reģistrs. Personu izziņa, (personu profils). Monitorings. Latvijas Biznesa Gada Pārskats. Uzņēmumu informācija. Rekvizīti: nosaukums, juridiskā adrese, reģistrācijas numurs, pamatkapitāls, amatpersonas,

ZL.LV

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Uzņēmumi Latvijā, uzņēmums Latvijā, Latvijas uzņēmumi, Latvijas uzņēmums, uzņēmējiem Latvijā, Latvijas uzņēmēji, uzņēmumi, iestādes, filiāles, faktiskie dati, adreses, adrese, telefoni, telefons, tālrunis, reģistrācijas numuri, darbalaiks, darba laiks, e-pasti, e-pasts, epasts, uzziņas, uzziņas internetā, steidzamie gadījumi,

Eira Group, SIA, Mēbeļu ražošana, furnitūra, bīdāmās sistēmas Liepājā

Ādu 27, Liepāja LV-3401
Mēbeļu ražošana Liepājā, Kurzemē, mēbeļu furnitūra, sagataves, koksnes plāksnes celtniecībai, koksnes plāksnes mēbelēm, saplāksnis, saplākšņa, plāksne, OSB, finieris, finiera detaļas, metāla ārdurvis, durvju pasūtīšana, ārdurvju pasūtīšana, plātņu materiāli, MDF, galda virsma, virsmas, Eko vate, Eco vates, ekovate, pretvēja plāksnes,

Acrulat, SIA, Mākslīgā akmens darba virsmu ražotne

Rāmuļu 1 k.1, Rīga LV-1005
Mākslīgais akmens: Mākslīgā akmens izmantošanas spektrs ir ļoti plašs. Galvenokārt pircēji šo materiālu izvēlas virtuves galda virsmām, vannas istabas virsmām, palodzēm un sienas paneļiem. Virtuves galda virsmas var būt gan ar iebūvētu izlietni no tā paša materiāla, gan ar cita veida izlietni. Uz galda virsmas ir iespēja izgatavoti noteces, un citus noderīgus papildinājumus. No mākslīgā akmens darba virsmas viegli attīrās mērces, vīna, kafijas un tējas traipus.

Vollers-Rīga, SIA, noliktavas pakalpojumi

Turpinām strādāt klātienē!
"Lindes" , Salaspils pagasts, Salaspils nov., LV-2118
Piedāvājam:: ✓ muitas noliktavas pakalpojumus, tajā skaitā importa, eksporta un tranzīta procedūras ✓ noliktavas ES precēm pakalpojumus ✓ saldētavu pakalpojumus ✓ dažādu fasēto preču uzglabāšanu ✓ zaļās kafijas pupiņu uzglabāšanu ✓ zaļās kakao pupiņu uzglabāšanu ✓ fasēto saldēto preču uzglabāšanu ✓ kokvilnas un vilnas ķīpu uzglabāšanu ✓ fasētā piena pulvera uzglabāšanu ✓ preču transportēšanas organizēšanu ar jūras, dzelzceļa, auto un avio transportu ✓ loģistikas pakalpojumus

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Ūdens filtri, kas ražoti ar preču zīmi JUNKORS FILTRI, ir SIA “Eirofiltri” produkcija. Jau vairāk nekā 20 gadus šie filtri tiek ražoti Latvijā. Mūsu ūdens filtri ir pārbaudīti Reģionālās Vides Pārvaldes Ekoloģiskajā laboratorijā un testēti Nacionālajā Vides un Veselības aizsardzības centrā. Ūdens filtri ir ekonomisks un dabai draudzīgs risinājums ūdens attīrīšanas jomā, to efekts - nenoliedzams, uzstādīšana - vienkārša. No piemaisījumiem attīrītais ūdens sniegs pozitīvus ieguvumus ne tikai tavai veselībai, bet pasaudzēs no priekšlaicīgas novecošanās arī sadzīves tehniku, kuras darbību var ietekmēt kaļķains vai rūsains ūdens. JUNKORS ŪDENS FILTRUS iespējams pasūtīt mūsu mājaslapā vai iegādāties pie kāda no mūsu sadarbības partneriem visā Latvijā. Sazinies ar mums, un mūsu konsultanti labprāt ieteiks tavām vajadzībām vispiemērotākos risinājumus.

Koraļļu klubs veikals, SIA, Filiāle

Dzirnavu 37, Rīga LV-1010
Par uzņēmumu:

Starptautiska kompānija Coral Club jau vairāk nekā 25 gadus piedāvā bioloģiski aktīvas piedevas jeb uztura bagātinātājus, kosmētiku un ekoloģisku sadzīves ķīmiju. Tie ražoti, izmantojot vismodernākās tehnoloģijas tikai no augstākās kvalitātes dabiskām izejvielām sertificētās ražotnēs, kas ievēro visstingrākos nozares regulējuma un produktu kvalitātes kontroles nosacījumus – GMP (Labas ražošanas prakses sistēmas sertifikāts).Coral Club produktus izstrādājuši tādi Nobela prēmijas laureāti kā Klintons Hovards (aloe īpašību atklājumi), Kristofers Hills (spirulīnas īpašību atklājumi), Alberts Zērs (uztura zinātnes doktors, visefektīvākās visa organisma dziļās attīrīšanas sistēmas “ColoVada Plus” un cilvēka veselības saglabāšanai veltītu atjaunojošu un šūnu uzturu papildinošu produktu autors.

Nature Gift, SIA

"Vērdiņi" , Vidrižu pagasts, Limbažu nov., LV-4013
Produkti: ✓ Svaigas ogas ✓ Dabīgie sīrupi ✓ Veselīgās sulas ✓ Izcilās sukādes ✓ Saldās mērces, medus našķi ✓ Ogas bez cukura ✓ Sukādes šokolādē ✓ Ogu pulveri ✓ Idejas dāvanai Apraksts:

Veselīgi sīrupi, sulas un sukādes no Latvijā audzētām ogām un augiem. Mūsu produkti ir dzīvi un enerģētiski bagāti, kas iedvesmo un spēcina ķermeni un garu! Nature Gift zinātnieku radītā tehnoloģija ir vieda un īpaša, jo ļauj žāvētajiem augļiem un sīrupiem saglabāt visas tik vērtīgās uzturvielas, vitamīnus un iegūto zemes spēku. Tehnoloģija balstīta uz tā dēvēto osmozes procesu, kas ļauj cukurus pārstrādāt augļu cukuros – fruktozē un glikozē. Ražošanas procesā netiek pievienoti konservanti vai garšas pastiprinātājus. 

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.

Dr. Irēnas Mangales privātprakse, dēļu terapija, akupunktūra un biorezonanse

Stirnu 8-328, Rīga, LV-1082
Pakalpojumi: ✓ Dēļu terapija; ✓ Homeopātija; ✓ Akupunktūra (atkarību ārstēšana); ✓ Biorezonanse Dēļu terapija: Ārstniecisko procedūru ar dēlēm sauc par hiroduterapiju. Medicīniskās dēles ir efektīvs ārstniecisks līdzeklis. Ar tām var izraisīt daudzas kompleksas, gan specifiskas, gan nespecifiskas, izmaiņas cilvēka organismā. Dēlēs sakoncentrētas visas dzīvībai nepieciešamās bioloģiski aktīvās vielas, tāpēc tās var izmantot dažādu slimību ārstēšanai. Vieglāk pateikt, ko hirudoterapija neārstē, jo dēles palīdz pat tādos gadījumos, kad tradicionālā medicīna ir bezspēcīga. Šī terapija palīdz ārstēt sieviešu problēmas, asinsvadu problēmas, insults, psoriāze, kā arī vairogdziedzera saslimšana, depresiju un grūti ārstējamas ādas slimības.

HANSAS FLĪŽU TIRGUS, veikals - noliktava

Rēzeknes 5a, Rīga LV-1073

Sortimentā pieejamas aktuālākās flīžu tendences: jau iepriekšējos gados par bestselleriem kļuvušās XL un XXL izmēra flīzes, kurām pievienojušās mazo formātu metro flīzes un mozaīkflīzes, klasiskās marmora imitācijas, betona un metāla savienojuma imitācijas, ģeometriskās heksagonālās, rakstainās, kā arī reljefās 3D flīzes un vairāku sezonu garumā tik pieprasītās koka imitācijas flīzes visdažādākajos izmēros!

Eldita, SIA

Ganību dambis 25f, Rīga, LV-1005
Mūsu pakalpojumi:: ✓ PVC logi ✓ Pretinsektu tīkli ✓ Žalūzijas ✓ Metāla durvis ✓ Jumta logi ✓ Bīdāmās sistēmas lodžijām ✓ PVC logu un durvju remonts

Gaidīsim jūs mūsu salonos Rīgā, kā arī Valmierā, Kuldīgā, Saldū, Tukumā, Talsos, Jēkabpilī un Ogrē!

AJ PRODUKTI, AS, biroja mēbeles, noliktavu aprīkojums

Kalnciema 197b, Rīga LV-1046
Produkti: ✓ Biroja mēbeles ✓ Internetveikals ✓ Noliktavu plaukti ✓ Garderobes skapji ✓ Arhīva skapji ✓ Palešu plaukti ✓ Noliktavu aprīkojums ✓ Metāla plaukti Par mums: „AJ Produkter” AB ir starptautisks tiešā pasta tirdzniecības līderis Eiropā ar 40 gadu pieredzi. Koncerna pamatdarbība ir attīstīta tā, lai ikviens klients ērtā veidā varētu pasūtīt biroja, darbnīcu un noliktavu preces vienuviet, kā arī mēs spētu maksimāli ātri un ērti preces piegādāt un nodrošināt to montāžu. Ievērojot augstās zviedru kvalitātes prasības, „AJ Produkter” AB rūpnīcās saražo vidēji 40% no visām mūsu katalogos piedāvātajām precēm. Ikdienā uzsvaru liekam ne tikai uz teicamu klientu apkalpošanas servisu, pasūtot preces, tās piegādājot vai montējot, bet garantējam arī augstu preču kvalitāti, kas secīgi nodrošina mūsu piedāvāto preču ilgmūžību. Mūsu solījums – augsts apkalpošanas serviss, preces, kas atbilst augstākajām Skandināvijas kvalitātes prasībām, un spēja piedāvāt plašāko biroja, noliktavu un darbnīcu preču sortimentu vienkopus.

Saulespuķe, ziedu studija

O.Kalpaka 27a, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts: Ziedu studija Saulespuķe piedāvā ziedus dažādiem dzīves gadījumiem, kā arī kompozīcijas un dāvanu noformēšanu. Pušķu un ziedu piegāde. Laipni lūgti!

Rota, veikals

Tirgotāju 16b, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Piedāvājam:: ✓ Svinību izrotāšanu ✓ Sezonālie ziedi ✓ Telpaugi ✓ Dāvanas ✓ Dāvanu iesaiņojumi ✓ Pulksteņi ✓ Interjera dekori ✓ Saldumi ✓ Kosmētika ✓ Tēja un kafija ✓ Bēru pušķi Par veikalu::

Veikala "Rota" gaišajās un mājīgajās telpās smaidīgās un zinošās pārdevējas palīdzēs orientēties plašajā preču piedāvājumā. Mūsu sortimentā ir dažādi sezonālie ziedi, grieztie ziedi, ziedu pušķi, telpaugi, māla izstrādājumi, rotas lietas, tējas, kafijas un saldumi, stikla un māla izstrādājumi, kosmētika, somiņas, iesaiņojumu un vēl daudz daudz kas cits. Un gandrīz  viss ir no pašmāju ražotājiem.

BV Pack, SIA

Slokas 52, Rīga LV-1007
Pakalpojumi:: ✓ Maisiņu izgatavošana ✓ Folijspiede ✓ Izciršana ✓ Kongrīva reljefspiede ✓ Kartona aplīmēšana ✓ Metāla gredzenu (kniežu) uzstādīšana ✓ Laminācija ✓ Urbšana ✓ Ofseta druka ✓ Sietspiede ✓ UV Laka ✓ Grafiskais dizains un maketēšana

Dārznieks, ZS Kliģeni

Ābolu 12, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Z/s "Kliģeni" siltumnīcas ir atvērtas visu gadu:

Vasarā plašā klāstā audzējam vasaras puķes – petūnijas, samtenes, leduspuķes, begonijas, lobēlijas, dažādas smilgas u.c., kā arī iekarināmos vasaras puķu podus – begonijas, pelargonijas, petūnijas, bakopas, dažādus zaļos augus un vēl daudz dažādas vasaras puķes.  Stādām puķu kompozīcijas, balkona kastes. Rudenī esam bagāti ar krizantēmu daudzveidību. Ziemā – puansetijas, ciklamenas un hiacintes. Pavasarī – prīmulas, hiacintes, tulpes, narcises, atraitnītes un citas pavasara podu puķes. Stādām dažādu veidu augu kompozīcijas grozos un podos.

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, kancelejas preces, apdrukas un gravēšanas pakalpojumi Valmierā

Rīgas 38, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Piedāvājam: ✓ Biroja papīrs ✓ Papīra preces ✓ Skolas preces ✓ Rakstāmlietas ✓ Darba vietas piederumi ✓ Biroja tehnika un piederumi ✓ Dokumentu arhivēšana un uzglabāšana ✓ Dokumentu laminēšana ✓ Datoru piederumi un aksesuāri ✓ Preces bērniem ✓ Dāvanu iesaiņošana ✓ Grāmatu apvākošana ✓ Foto preces ✓ Piekariņi un suvenīri ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Uzlīmes un to izgatavošana ✓ Sveces ✓ Kalendāri

Labā Virtuve, SIA

Bieķensalas 2, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Bērnu ēdināšana Konditorejas izstrādājumi: Mums garšo saldumi! Tas ir mūsu vaļasprieks, iepriecinām sevi un citus! Nevēlamies par tiem aizmirst ātrajā un saspringtajā dzīves tempā! Cepam cepumus, kūkas, tortes un citus saldus brīnumus! Jautāsiet, kur rodas iedvesma receptēm? Esam sapratuši, ka viss labais ir sen aizmirsts vecais. Receptes tiešā vārda nozīmē tiek uzietas senās pierakstu kladēs, tiekoties ar vecmeistariem, pielāgotas mūsdienu modes tendencēm konditorejas mākslā! Konditorejas izstrādājumi tiek gatavoti pēc iepriekšēja pasūtījuma!

Baltic Media Ltd., SIA, Valodu mācību centrs

Elizabetes 11, Rīga LV-1010
Mūsu galvenie pakalpojumu sniegšanas noteikumi:: ✓ mēs uzņemamies atbildību; ✓ mēs nodrošinām, lai klients būtu mūsu galvenā prioritāte; ✓ mēs sniedzam to, ko apsolām; ✓ klienta vajadzības un valodas zināšanu līmenis nosaka valodu kursu saturu, intensitāti un mērķus.